irodaiangol@gmail.com
+36(30)455-7702
 

Tréning

Üzleti kommunikációs tréningek

Egyéni és csoportos formában

Üzleti kommunikációs tréningjeinket azoknak ajánljuk, akik hatékonyabban és könnyebben szeretnének kommunikálni a munkájuk során. 

Angol nyelvű kommunikációs tréningjeink on-the-job képzések, amelyek közvetlenül a résztvevők igényeire reflektálnak, saját munkahelyi környezetükben. A kulcs minden esetben a személyre szabott, célirányos oktatás, aminek köszönhetően a munkavállalók könnyen és azonnal át tudják ültetni a mindennapi munkájukba az újonnan szerzett tudást. 

Az elméleti tudásátadás mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra, a kompetenciafejlesztésre, szem előtt tartva a nyelvhelyességet és a szókincsbővítést is. A gyakorlat részeként a tréningen résztvevők munkahelyi helyzetek szimulálásával és szituációs feladatokkal tudnak készülni a későbbi „éles” helyzetekre. Részkészségek fejlesztésével, a munka világában gyakran használt kifejezések és idiómák elsajátításával hozzájárulunk ahhoz, hogy a tanulók egyre közelebb kerüljenek az üzleti élet autentikus nyelvhasználatához.

Minden tréningen kulcsfontosságú szerepet kap a tanulás ösztönzése és a konstruktív visszajelzés. A legnagyobb hatékonyság érdekében tanfolyamainkon coaching szemléletet alkalmazunk. 

Tréningjeink f2f és online (Skype, Zoom, Teams), valamint blended (kevert) formában is elérhetőek. Tréning csomagjainkat minden esetben testre szabjuk, hogy a lehető legjobban szolgálják a cég és a résztvevők érdekeit. 

Angol prezentációs tréning

Hogyan felkészülj fel, tervezz meg és tarts meg egy előadást érthetően, magabiztosan és hatásosan? Hogyan kell logikusan felépíteni egy prezentációt? Mire kell figyelni az angol nyelvű diák esetében? Milyen a profi nyelvezet? Milyen retorikai és pszichológiai trükkökkel lehet meggyőzni a hallgatóságot? Hogyan válaszolj a felmerülő kérdésekre? 

Ezen a tréningen a közösen elkészített prezentációs anyagot megfelelően be is tudod gyakorolni a tréner segítségével. Így a későbbi előadásod alkalmával már magabiztosabb nyelvhasználó leszel. Ennek köszönhetően pedig hatékonyabban tudod képviselni saját vagy céged érdekeit, illetve nagyobb eséllyel tudod megnyerni a potenciális ügyfeleket is.

Üzleti megbeszélések tréning

Hatékonyabban szeretnéd képviselni magad vagy a csapatodat a megbeszéléseken? Aktívabban kellene jelen lenned videó- vagy telefonkonferenciákon?  

Ezen a tréningen olyan nyelvhasználatot sajátíthatsz el, amelynek eredményeként magabiztosan és hatékonyabban vehetsz részt meetingeken akár résztvevőként, akár elnökként. A kurzus olyan kompetenciafejlesztésre, technikákra és hasznos kifejezésekre fókuszál, amely felkészít valóságos munkahelyi megbeszélésekre. Életszerű helyzetgyakorlatokon keresztül aktivizáljuk az újonnan megszerzett tudást, körbejárjuk a leggyakoribb megbeszélés típusokat.

Állásinterjú tréning

Egy angol nyelvű állásinterjún el kell tudni magunkat „adni”. Hiába ment jól az interjú magyar nyelvű része, ha az angol kommunikáció nyögvenyelős, sokszor nem kapjuk meg az állást. Ezen a tréningen készségeidről, szakmai tapasztalataidról, tanulmányaidról, végzettségedről tanulhatsz meg hatásosan beszélni, a gyakorlatba ültetve olyan kifejezéseket és beszédpaneleket, amelyek meggyőzik a leendő munkaadódat nyelvi készségeidről is.

Karrierépítés tréning

Előrébb szeretnél jutni a ranglétrán? Miért fontos ehhez a jó és magabiztos angol nyelvtudás? Fizetésemelést szeretnél kérni vagy éppen fel akarsz mondani, esetleg nyugdíjba vonulni? Milyen nyelvhasználat szükséges a főnökeiddel való beszélgetések során? Mindezen mérföldköveket helyezzük a tréning központjába, és megtanuljuk, hogyan kell udvariasan és hatékonyan kommunikálni, hogy nagyobb eséllyel érd el karriercéljaidat.

Munkahelyi nyelvhasználat és networking tréning

Sokan hajlamosak kikerülni olyan szituációkat a munkahelyükön, amikor külföldi kollégával kellene beszédbe elegyedni a legváratlanabb helyzetekben, például a liftnél vagy egy meetingre várva, mivel kényelmetlenül érezik magunkat a hiányos nyelvtudásuk miatt. Mivel ezt a végtelenségig nem lehet csinálni, ill. a jó és magabiztos kommunikáció a kapcsolatépítés alapja, fontos megugrani ezeket az akadályokat is. A tréningen olyan szókincset és beszédfordulatokat sajátíthatsz el, amelyek gördülékenyebbé teszik a mindennapi társalgást a külföldi kollégákkal és feletteseiddel.

Közép-és felsővezetői angol kommunikációs tréning

Hogyan értsd meg a szakzsargont? Milyen feladatai vannak a menedzsereknek? Hogyan motiválhatod hatékonyabban az alkalmazottaidat? Ezeket és sok más témába vágó kérdést vitatunk meg a tréning során, miközben elsajátítjuk a szakmai szókincset is. Olyan életszerű szituációkban próbálhatod ki magad, amelyekkel menedzserként nap mint nap egyébként is szembesülhetsz, így a legközelebbi éles kommunikáció a kollégákkal már gördülékenyebb lesz.

Projekt és projektmenedzsment tréning

Timeline, baseline, stakeholder, contingencies - ismerősen csengő, gyakran használt kifejezések a projektek világában, de pontosan mit is jelentenek? Vagy mire használják a baby-sitting kifejezést projektkörnyezetben? Hogyan kell angolul kitölteni egy project chartert? Milyen feladatokkal és problémákkal szembesül egy projektmenedzser? Projektekben minden munkavállaló valamilyen szinten érintett, és mivel a terminológia gyakran nem lefordítható, ezért érdemes egy kis időt ráfordítani, megérteni, hogy utána könnyebben mozoghass a projektek világában a főbb módszertanok (pl. Agile, Scrum, vízesés) esetén.

Üzleti kommunikáció és tárgyalások tréning

Asszertív kommunikáció angolul? Hogyan lehet a konfliktusokat professzionálisabban kezelni? Hogyan lehet hatékonyabban érvelni? Az üzleti partnerekkel, anyacéggel, megrendelőkkel való kapcsolattartás döntő szerepet játszik egy cég sikerességében. A tréning során a gyakorlati feladatok mellett olyan nyelvi eszközökre és technikákra is szert tehetsz, amellyel sikeresen tudsz majd angolul kommunikálni mind szóban, mind írásban.

Az üzleti kommunikációs tréningeket megelőzi egy írásbeli szintfelmérő. A kiértékelést követően kerül sor a résztvevőkkel az első személyes találkozásra, az első órán. Itt teljeskörű igényfelmérést tartunk angol és magyar nyelven, hogy a lehető legpontosabb képet kaphassuk a tanulókról, és személyre szabott képzést tudjunk biztosítani számukra. Ehhez a beszélgetéshez nyelvi coachingot alkalmazunk. Ehhez kapcsolódóan dolgozzuk ki a képzési kínálatunkat, de természetesen az egyéni igényeknek megfelelően egyéb üzleti nyelvi fejlesztést is örömmel nyújtunk.
Kapcsolatfelvétel
Az Ön e-mail címe
Az Ön neve
Kérdése, üzenete